Lauantai 21.11.2009

NPC Nationalsien seurantaa ja deltsikäsipumppia

Tänä viikonloppuna on taas päässyt seuraamaan laajaa coveragea kisoista rapakon takaa, kun Jenkkilässä tapellaan pro-korteista NPC Nationalseissa. Paikan päältä toimitetaan hyvinkin tiuhaan tahtiin videoita, kuvamateriaalia ja itse kisasta play-by-play -kommentointia reaaliajassa forumeilla. Lajia seuraavat fanit hyötyvät mm. Muscular Developmentin ja RX Musclen kaltaisten nettisivustojen keskinäisestä kilpailusta, sillä kyseiset saitit pyrkivät tarjoamaan toinen toistaan paremmin matskua kisoista, ja tietysti myös kilpailua käydään siitä, kuka saa matskut nopeammin nettiin.

Superheavyweight-sarjassa (eli superissa, yli ~100 kg) väitän voiton menevän erittäin mallikkaalle ja samaan aikaan massiiviselle Cedric McMillanille, jolta ei myöskään puutu pituutta (mittaa 185 cm ja painoa melkein 120 kg). Povaan myös overall-voittoa miehelle, sillä mallikasta, kireää ja massiivista pitkää miestä ei kehonrakennuslavoilla kauhean helposti voiteta.

Omat jumppailut sisälsivät tänään olkapäitä ja käsiä. Kädet olivat jo ennen treeniä melko tönkköinä aiemmista treeneistä, mutta siltikin sain niihin aivan törkeän pumpin ja hapot tekemällä kunnon tuntumalla vähän pidempiä sarjoja supereina.

Olkapäät / kädet

1. Hang clean & press 80 kg 5×5
2a. Vipunostot sivulle istuen 5 sarjaa
2b. Takaolkapääsoutu 5 sarjaa
2c. Arnold press 5 sarjaa
3a. Hammerkääntö rinta tuettuna 5 sarjaa
3b. Ranskalainen istuen 5 sarjaa
4a. Taljapunnerrus leveällä otteella 5 sarjaa
4b. Taljahauis kapealla otteella 5 sarjaa
5a. Yhden käden taljahauis 5 sarjaa
5b. Köysipunnerrus pään yli 5 sarjaa

80 minuuttia.

Ilmianna asiaton kirjoitus

2 kommenttia kirjoitukseen

 1. Juuso kommentoi:

  Moi Utti! Sinulla on käsittääkseni Excel- taulukossa laskettu ja merkattu jokaiselle viikolle progressiot jokaisessa liikkeessä? Olisiko mahdollista saada kuvaa miten olet ne Excel- taulukkoon merkinnyt, koska olen itse alkamassa syklittämään sarjapainoja viikkoja joka päivä, joka takaa itsellenn sarjapainojen kasvattamisen pitkällä aikavälillä, ja en keksi miten itse voisin järjestellä Exceliin ne järkevästi.

 2. hulkki kommentoi:

  > Sinulla on käsittääkseni Excel- taulukossa laskettu
  > ja merkattu jokaiselle viikolle progressiot
  > jokaisessa liikkeessä?

  http://fast.emedia.fi/?mid=501&a=show&id=274

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.