Maanantai 23.11.2009

50 sarjaa käsiä Teemun kanssa

Tämä treeniblokki laitettiin pulkkaan volyymikäsitreenillä, jonka tein Teemun (Isomaha) kanssa. Liikepareissa 2, 3 ja 4 tehtiin joka sarjassa pakkotoistoja ja/tai pudotuksia. Kun treeni oli ohi, laskin että sarjoja oli tullut yhteensä 49 kpl, joten pakkohan se yksi hauissarja oli vielä tehdä. Nyt viikonloppuun saakka lepoa ja lihashuoltoa.

Kädet (volyymi)

1a. Hauisylätalja 115 kg 5×8-12
1b. Dippi 62.5 kg 5×5-6
2a. Ranskalainen alaviistoon 4 sarjaa
2b. Hauis kp tasatahtiin seisten 4 sarjaa
3a. Hauis kulmatangolla 4 sarjaa
3b. Köysipunnerrus pään yli 4 sarjaa
4a. Taljapunnerrus etunojassa 4 sarjaa
4b. Köysihauis penkillä istuen 4 sarjaa
5a. Sormirullaus taljassa (fat bar) 5 sarjaa
5b. Gironda-hauis kulmatangolla 5 sarjaa
5c. Köysipunnerrus 5 sarjaa
+ 1 sarja hauispumppia

90 minuuttia.

Ilmianna asiaton kirjoitus

18 kommenttia kirjoitukseen

 1. TT kommentoi:

  Aikamoista settiä käsille kyllä! Ihme jos ei lihakset kasva näilläkään treeneillä.. Onpa Teemukin (Isokäsi) aika hyvissä lihoissa! 🙂

 2. hietikko kommentoi:

  onko teemu oikeasti sinua noin paljon lyhyempi mitä tässä videossa näyttää

 3. hulkki kommentoi:

  > Ihme jos ei lihakset kasva näilläkään treeneillä..

  Itse asiassa ei olisi mikään ihme vaikka meikäläisen kädet eivät kasvaisi näilläkään treeneillä, kun ne eivät ole kunnolla kasvaneet koskaan muutenkaan.

  > Onpa Teemukin (Isokäsi) aika hyvissä lihoissa!

  Teemu on aina paksussa kunnossa, ja onkin Suomen CBB-lavojen tähän asti paksulihaisin kilpailija.

  > onko teemu oikeasti sinua noin paljon lyhyempi
  > mitä tässä videossa näyttää

  Meikäläinen on 188 cm pitkä, Teemu 176 cm.
  http://www.fast.fi/Team-fast/teemu-isoaho.html

 4. dietisti kommentoi:

  Terve Hulkki! Selailin tossa läpi kisadiieetisi aikaisia treenipäivityksiä ja itselleni jä yksi asia epäselväksi näistä refeedeistä. Eli tulisiko tankkauspäivänä refeed aloittaa juuri ennen treeniä, treenin aikana vaiko vasta treenin jälkeen kun se tehdään noin kerran viikossa? Kiitos ja kumarrus!

 5. hietikko kommentoi:

  millasita treeni tauoitusta pidä siis kuinka monta viikkoa treenaat kovaa?
  itse olen nyt treenannut kovaa melkein 2kk ja tulosta on hyvin tullut mutta onko se liikaa?

 6. hulkki kommentoi:

  > Eli tulisiko tankkauspäivänä refeed aloittaa juuri ennen
  > treeniä, treenin aikana vaiko vasta treenin jälkeen

  http://fast.emedia.fi/?mid=501&a=show&id=400

  > millasita treeni tauoitusta pidä siis kuinka
  > monta viikkoa treenaat kovaa?

  Vastasin samaan kysymykseen edellisen kerran toissapäivänä:
  http://hulkki.fastspace.fi/2009/11/22/sunnuntai-22112009/?id=932&comment=1#534

 7. dietisti kommentoi:

  Kiitos vastauksesta! Mainittakoon että tuosta sinun vastauspalstastasi “häviää” juttuja näkyvistä, esim tuokaan artikkeli ei itselläni näy, eikä muutamalla ystävällänikään, joten liekö vika interneetin ihmeellisessä maailmassa vai sokeissa stadilaisissa.

 8. hulkki kommentoi:

  > vastauspalstastasi “häviää” juttuja näkyvistä

  Siinä kaikkien vastausten listauksessa on tosiaan jotain vikaa, mutta kaikki vastaukset löytyvät kyllä edelleen. Niitä pääsee selaamaan sivusuuntaisilla nuolilla yksittäisten vastausten sivun alalaidassa.

 9. klli kommentoi:

  Onhan tätä pakko kysyä vaikka kuinka naurettavaa mielestäni on. (en siis ole itse ostamassa). Mitäs mieltä oot Biotestin Anaconda tuotteesta jonka juuri ovat tuoneet markkinoille? T-Nationia kun lukee ei hypetystä voi vältty, mutta ootko tutustunut tuotteeseen ja voitko kertoo mielipitees? (http://www.tmuscle.com/free_online_program/sports_body_training_muscle_anaconda/anaconda_protocol) Veikkaisin että oot jokseenkin hifistelijä kuitenkin lisäravinteiden kanssa joten osaat ehkä sanoo jtn asiaan….

 10. viltsu kommentoi:

  Moro Hulkki! Mitä mieltä olet yhdelmästä: prode90, muscle+ ja bcaa, jos tähtää lihasmassan kasvuun, siten ettei rasvat paljoa nousisi? Mitä muita voisit fastilta suositella? Kiitos.

 11. jonsbe kommentoi:

  Muistaakseni sä taisit olla 2viikon miinuskalorijaksoilla jopa -1000kcal ja paino tais pudota 2-3kg. Eli paljonko suosittelisit pari vuotta treenanneen nuoren miehen (peruskulutus 2500-3000kcal) enintään olla miinuksella tuon 2vko:n aikana bulkin jälkeen, ettei kaikki lihakset lähtisi? Paljonko kokonaispainon kannattaisi maksimissaan pudota? (about paljonko tästä on rasvaa?)

 12. hulkki kommentoi:

  > Mitäs mieltä oot Biotestin Anaconda tuotteesta
  > jonka juuri ovat tuoneet markkinoille?

  En ole kuullutkaan moisesta, enkä kummemmin välitä noista hifituotteista.

  > Veikkaisin että oot jokseenkin hifistelijä kuitenkin
  > lisäravinteiden kanssa

  Tämä on mielestäni jotakuinkin epälooginen väittämä. Voisitko perustella hieman?

  > Mitä mieltä olet yhdelmästä: prode90, muscle+ ja bcaa,
  > jos tähtää lihasmassan kasvuun, siten ettei rasvat paljoa nousisi?

  Prode90 on hyvä hitaasti imeytyvä lisäproteiini, Muscle+ sopii palkkariksi ja BCAA:sta on varmasti hyötyä dieetillä.

  Jos haluat lihasmassaa, syö bodyruokaa niin että paino nousee ja treenaa kovaa ja progressiivisesti raskaita perusliikkeitä käyttäen. Jos haluat että rasvaprosentti ei nouse liian kovaa tahtia, syö vain sen verran kaloreita että painosi nousee hyvin hitaasti ja lisää ohjelmaan mahdollisesti aerobista liikuntaa tai esim. intervalleja. Mutta jos haluat lisää lihasta, on sinun joka tapauksessa syötävä yli kulutuksesi, jolloin painosi nousee. Ja käytännössä aina kun paino nousee, on painonnoususta vähintäänkin osa rasvaa. Se on vain hyväksyttävä.

  > Eli paljonko suosittelisit pari vuotta treenanneen nuoren
  > miehen (peruskulutus 2500-3000kcal) enintään olla
  > miinuksella tuon 2vko:n aikana bulkin jälkeen, ettei kaikki
  > lihakset lähtisi?

  En suosittele aloittelijoille (alle 2-5 vuotta kovaa ja tavoitteellista treeniä) esimerkiksi meikäläisen käyttämien metodien suoraa kopioimista, koska itse olen treenannut yli 12 vuotta ja olen ollut yli puolet elämästäni kilpaurheilija. Yleensäkin se, että vasta pari vuotta treenanneet tyypit lähtevät silmittömästi kopioimaan esim. kilpakehonrakentajien treeniohjelmia ja ruokavalioita, on mielestäni todella typerää. Lähtökohdat normitreenaajilla ja aloittelijoilla ovat täysin erilaiset kuin pidempään treenanneilla ja esimerkiksi kilpailijoilla.

  Omasta plussa- ja miinuskausien syklittämisestäni löytyy infoa tuolta:
  http://fast.emedia.fi/?mid=501&a=show&id=186
  http://fast.emedia.fi/?mid=501&a=show&id=242

 13. Sampe kommentoi:

  Onpas Teme ottanut massaa. Onkohan tässä sama kaveri (se joka vähän alempana heiluu lämmittelykepin kanssa:

  http://www.my-life.fi/diego.html

 14. hulkki kommentoi:

  > Onpas Teme ottanut massaa. Onkohan tässä sama
  > kaveri (se joka vähän alempana heiluu
  > lämmittelykepin kanssa:

  Lol, legendaarinen Star Wars kid ja mopinvarsi 😀

  BTW. Teemu painaa about 25 kg vähemmän kuin meikäläinen, joten eihän tuota Temen kondista voi miksikään bulkkikunnoksi sanoa. 😉

 15. klli kommentoi:

  “> Veikkaisin että oot jokseenkin hifistelijä kuitenkin
  > lisäravinteiden kanssa

  Tämä on mielestäni jotakuinkin epälooginen väittämä. Voisitko perustella hieman?”

  Ei siinä mitään epäloogista oo ku on veikkaus.. Tiedon puutetta tosin oli näemmä 🙂

 16. kari kommentoi:

  Terve Utti,oon tossa seurannu sun treeni intensiteetti ,ja täytyy ihmetellä
  miten ukko jaksaa.Savolainen tuolla omissa blokeissaan selittää mitä selittää.
  Kerrohan suoraan nuo lisäravinne hommat.mitä yleensä syödään vai löytyykö niitä näiltä listoilta,sillä veikkaan ihan sata varmasti ,että ne aineet ei täältä yleensä löydy.Tämä ihan sen takia että näitä plokeja lukevat tuhannet aloittelevat nuoret joilla toivoisin olevan puhdas elämä edessä niin sanotuilla lisäravinne puolellakin Terve Kari
  PS:Itte oon reenanu noin 20v omaksi huvikseni ,kisoihin en lähde sillä tiedän
  painia harrataneena diedin mielekkyyden.Mutta hyvät talven jatkot Sullekkin.

 17. hulkki kommentoi:

  > Kerrohan suoraan nuo lisäravinne hommat.
  > mitä yleensä syödään vai löytyykö niitä näiltä
  > listoilta,sillä veikkaan ihan sata varmasti ,
  > että ne aineet ei täältä yleensä löydy.

  Taidat nyt sekoittaa lisäravinteet ja roinat keskenään, jos oikein ymmärrän. Lisäravinteiksi käsitän itse kaikki ei-kielletyt ravintolisät yms. valmisteet. Muiden roinaamista tai roinaamattomuutta en lähde spekuloimaan, koska se on aina täysin turhaa ja suoraan sanottuna helvetin typerää. Itse olen ollut vuodesta 2006 saakka ympärivuotisesti ADT:n dopingvalvonnan alainen urheilija, enkä käytä ADT:n/WADA:n kieltämiä aineita urheilussa. Moni ei tätä usko vaan väittää huijariksi ja valehtelijaksi riippumatta siitä mitä teen tai sanon, joten yritän nykyisin lähinnä välttää koko aihetta ja keskittyä omiin tekemisiini ja treeneihini.

 18. rautateemu kommentoi:

  – pituutta minulla on 176-177cm, eli olen tosiaan hukkapätkä verrattuna Hulkkiin. Tosin on tästä se hyöty, että lyhyemmän on helpompi saada massiivisemman näköiset kädet ja jalat kuin pitkän kaverin. Bulkkikauden massoihin en tosiaan ole nyt päässyt, kuten Hulkki tuossa totesi… massa on kyllä vähän tullut. Jos ei muualle, niin ainakin massuun:D Hulkillahan tuo lihaskin selvästi kasvaa läskikerroksen alla.

  – kimppatreeni Hulkin kanssa sattui hyvin, kosaka olin jo pari kuukautta aiemmin ajatellut kokeilla hyvin samalkaltaista ideaa käsiin, eli vaihdella liikkeitä, tehdä sarjoja loppuun asti, käyttäen mahdollisia erkoistekniikoita, ja olla miettimättä toistoja liikaa. Edellisestä kimppatreenistämäe on kulunut jo varmaan ainakin about 3 vuotta, sillä se taisi olla silloin, kun treenasimme molemmat vielä Mayorsilla.

  – GB:llä treenaa säännöllisesti 4 CBB-kisaajaa (Hulkki, Peter, Mihailovin Jarkko ja minä). Vaikka treenaamme kaikki hyvin samantyylisillä treenityylillä, niin harvoin tulee tehtyä kimppatreenejä yhdessä. Osin siksi, että kaikkilla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, ja suunnittelemme treenimme sen mukaan. Peterin ja Jarkon kanssa on olen kyllä treenannut kimppassa, mutta lähinnä jalkatreenit toimivat, sillä ne (ainakin etureisien osalta) ovat meillä hyvin samankaltaisia. Peterin kanssa sovimme kyllä treenejä samaan aikanaan, ja välillä teemme osan treenistä yhdessä.

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.