Tiistai 19.1.2010

Sluibailu tuottaa tulosta

Vaikka aluksi tämä vähintään joka toinen päivä lepääminen tuntuikin turhalta löysäilyltä, jo reilun viikon jälkeen nivelet ovat tuntuneet normaalia kivuttomammilta ja treenitkin ovat kulkeneet jopa tavallista paremmin. Sinänsä ihan loogistahan tuo on, eli vaikka lihaskudos kyllä palautuu melkein minkälaisesta treenitahdista tahansa, nivelten ja hermoston palautuminen vaatii enemmän aikaa. Lorvailun tuloksena tänäänkin joka liikkeessä (myös pitkään jumittaneessa etukyykyssä) logbookin pieksäntää.

Jalat CFDC

1. Etukyykky 177.5 kg x 5
2. GHR (kevennetty) x 9+N
3. Pohkeet istuen 93.75 kg x 40RP
4. Voimapyörä (vajaa) x 8 (+7 polvilta)
5. Reisikoukistus istuen 135 kg x 11+2RP
6. Hack 185 kg x 20

51 minuuttia.

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.