Sunnuntai 24.1.2010

Niska pumppiin jalkatreenissä

Nämä spesiaalitangoilla tehtävät jalkaliikkeet kohdistuvat kiitettävän hyvin kyllä etureisille (kunhan painot ovat sopivat ja joka toiston pyrkii nimenomaan nostamaan etureisillä), mutta tuo safety squat laittaa lisäksi niskan aikamoiseen pumppiin. Alaselkä on tietysti myös aika hapoilla sekä safety squatin että trap bar -vedon jälkeen.

Tuo trap bar -maastaveto tuntuu käyttämälläni tekniikalla (korokkeella seisten, lankku kantapäiden alla) itse asiassa hyvin vastaavanlaiselta kuin hack-kyykky tangolla. Ei siis ihmekään, että saan siinä etureidet hapoille minimaalisillakin painoilla.

Jalat

1. Safety squat käsin tuettuna 135 kg 4×10
2. Trap bar deadlift korokkeella seisten 110 kg 4×10
3a. Reisiojennus 4×12-15
3b. Reisikoukistus maaten 4×8-10
4. DC-pohkeet prässissä 205 kg x 12

59 minuuttia.

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.