Sunnuntai 16.5.2010

EM-kisat Hollannissa

Nyt viikonloppuna tapeltiin Maastrichtissa miesten kehonrakennuksen ja classicin EM-mitaleista. Molemmissa lajeissa taso ja kilpailijamäärät olivat hieman vaisut tämän tason kekkereihin. Classicissa oli esimerkiksi joka sarjassa alle 15 kilpailijaa, eli eliminaatiokierroksia ei tarvittu lainkaan, ja suurin osa kovista nimistä oli päättänyt skipata nämä kisat. Kärkisijoille riitti toki varsin kovia ukkoja, mutta toisaalta useampikin finaalipaikka irtosi näissä kisoissa jopa vähän vaatimattomallakin kunnolla (normaaliin EM/MM-tasoon nähden).

Itse väänsin kuumalla salilla takareisipainotteisen jalkatreenin, jossa mm. pakkotoistoja sisäreisille (kunnon HC-touhua ).

Takareidet

1. SSB-kyykky 155 kg 6×10
2. Nössö-GHR 3×8-10
3a. Reidenlähennys 100 kg 3×10-12
3b. Reisikoukistus istuen 3×11-13
4a. Pohkeet istuen 90 kg 3×10-14
4b. Voimapyörä 3×10

61 minuuttia.

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.