Perjantai 25.6.2010

Palauttavaa rinta/selkäpumppia

Plussakaloreilla en kovin usein kevennyksen aikana mitään palauttavia treenejä tee, vaan pidän yksinkertaisesti totaalilepoa. Dieetillä on kuitenkin kevennyksen aikana paljon parempi pumppailla vähän verta lihaksiin ja pitää energiankulutusta yllä, kuin vain löhöillä sohvalla.

Tänään siis rinta- ja selkäliikkeitä supersarjoina yhteensä 30 pitkän sarjan verran, aika olemattomilla palautuksilla. Tuolla tavalla nivelet ja hermosto pääsevät kyllä levähtämään, mutta samaan aikaan saa hyvän pumpin ja hien päälle, sekä myös pientä haastetta pumpulle kun palautukset pitää minimissään.

Rinta / selkä kevyesti

1a. Penkki kp 5×15
1b. Ylätalja vastaotteella 5×15
2a. Dippi 5×10-12
2b. Alataljasoutu 5×15
3a. Vipuvarsipenkki 5×12-15
3b. Tuettu soutu istuen 5×15

27 minuuttia.

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.