Lauantai 26.6.2010

Kevyt jalkatreeni, hiki virtaa

Vaikka alunperinkin näiden dieetillä tehtävien kevyen viikon palauttavien treenien pointtina on ollut mm. kalorinkulutus ja rasvanpoltto, on hiki lentänyt näissä kahdessa viimeisessä kevyessä treenissä yllättävän hyvin. Lämpimät säät tähän tuskin sen kummemmin vaikuttavat, sillä GB Gymillä on aina muutenkin melko trooppinen ilmasto.

Nyt kun olen pyrkinyt tekemään 15-20 sekunnin palautuksilla about 30 pitkähköä kevyttä sarjaa per palauttava treeni, on myös treenin jälkeinen hikoilu tunnin parin ajan ollut jostain syystä jopa kovempaa kuin normaalin salitreenin jälkeen. Vaikuttaisi siis olevan ihan pätevää rasvanpolttojumppaa myös nämä palauttavat treenit.

Jalat kevyesti

1a. Hack 5×15
1b. Reisikoukistus maaten 5×15
2a. Askelkyykkykävely 5×25-30 askelta
2b. Reisikoukistus istuen 5×15
3a. Pohkeet seisten 5×20
3b. Voimapyörä 5×10

31 minuuttia.

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.