Keskiviikko 21.7.2010

Fitness.een leirillä jossain päin Eestiä

Tänään otettiin lautalla suunta kohti etelänaapuria, ja Tallinnasta jatkettiin vielä pari tuntia autolla. Fastin kolmehenkisellä poppoolla siis menee nyt pari päivää Fitness.een perinteisellä kesäleirillä, joka kantaa ilmeisesti nimeä FitCamp. Paikalla on paljon virolaisia body- ja fitnesskilpailijoita, ja aamusta iltaan kohtalaisen hyvin aktiviteettia. Pari kertaa päivässä on tietenkin mahdollisuus treenata salilla, ja itse otin tänään volyymipumppia olkapäille.

Oikein mukavalta vaikuttaa jo yhden päivän perusteella koko tapahtuma sekä paikalliset osallistujat. Leirin järjestäjätahoihin kuuluu mm. Eestin 11-kertainen kehonrakennuksen overallvoittaja Ott Kiivikas, jonka kanssa tuli saman tien jauhettua niitä näitä treeneistä ja kehonrakennuksesta.
Fitness.een forumille lisäillään vähän väliä kuvia:
http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=21096&st=560

Olkapäät

1. Pystypunnerrus seisten 80 kg 5×4-10
2a. Vipunostot sivulle 14 kg 5×12-15
2b. Takaolkapääsoutu 50 kg 5×12-20
3a. Vipunostot taakse 12 kg 5×12-20
3b. Olkapääpunnerruskone 5×12-18

46 minuuttia.

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.