Keskiviikko 27.8.2010

Lepopäivien liikuntaa

Ainakin näin kesällä varsinaisia totaalilepopäiviä tulee dieetillä todella harvoin, sillä lähes aina lepopäivinä tulee tehtyä mäkijuoksua, heiteltyä korista, jne. Tänään käytiin Petterin ja Jonnen kanssa Eltsussa vähän juoksemassa ja heittelemässä kuulaa. Päätettiin sitten ottaa yhden kierroksen mittainen handicap-kuulanheittokisa seuraavin säännöin:
– Jokaisella kilpailijalla on tasan yksi heitto, joka videoidaan
– Meikäläinen heittää ensin 7.2-kiloisella miesten kuulalla, sen jälkeen Jonne ja Petteri 4-kiloisella naisten kuulalla
– Pisimmälle heittänyt voittaa.

Ohessa kisavideo:

Koska Petteri meni heittämään 4-kiloista kuulaa sen 10 cm pidemmälle kuin itse olin heittänyt 7.2-kiloista, oli pakko kokeilla itsekin tuota naisten kuulaa:

Onnistuin siis ensimmäisellä yrityksellä heittämään 4-kiloisen kuulan tasan yhtä pitkälle kuin 7.2-kiloisen (ja kaadoin merkkinä olleen vesipullonkin tuolla tarkkuusheitollani ), mutta toisella yrittämällä tekniikka oli sitten jo vähän parempi. Omien heittojen pituus riippuu näköjään lähes täysin siitä, kuinka sopivalla hetkellä kuulasta päästää irti. Heitto lähtee nimittäin todella helposti aivan liian matalassa kulmassa (tai pahimmassa tapauksessa jopa alaviistoon).

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.