Tiistai 21.9.2010

Etureisihapotusta kivuttomilla polvilla

Koska viime viikon takareisitreenissä en tehnyt lainkaan kyykkyjä, olivat polvet saaneet täyden viikon palautumisaikaa edellisen kovan treenin jälkeen. Polvet tuntuivatkin poikkeuksellisen kivuttomilta, ja varmastikin joskus hamassa tulevaisuudessa on parasta polvien kannalta vähentää etureisien treenifrekvenssiä vain yhteen kertaan viikossa. Kehitys ei ole yhtä hyvää tuolla tavalla, mutta jossakin vaiheessa iän ja treenivuosien karttuessa polvet menevät kyllä etureisien kehityksen edelle prioriteettilistalla.

Etureidet

1. Jalkaprässi 240 kg 5×50
2. Sissy squat 5×8-10
3a. Donkeypohkeet 205 kg 3×10-12
3b. Vatsakone 110 kg 2×7

60 minuuttia.

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.