Perjantai 24.9.2010

Takajalkatreeniä GB:llä

Tätä nykyä teen käytännössä kaikki muut treenit Meijerillä, mutta takareisitreeniä varten GB:ltä löytyy ensinnäkin tuo SSB-tanko ja toisaalta myös erinomainen viritelmä nössö-GHR:n tekoon. Oikeastaan kaikki muut lihasryhmät saan yhtä hyvin tai paremmin tehtyä Meijerin laitteilla ja varusteilla, joten tämä nykyinen salijako on melko optimaalinen.

Tässä videolla teen reisikoukistuksessa mekaanisen pudotussarjan, eli ensin jalkaterät ojennettuna ja takareisien supistukseen keskittyen suora tiukka sarja, minkä jälkeen sitten nilkat koukkuun ja vähän ronskimmalla tekniikalla muutama toisto lisää.

Takareidet

1. SSB-kyykky 165 kg 5×10
2. Nössö-GHR 4×12
3a. Reidenlähennys 105 kg × 3×11-13
3b. Pohkeet istuen 90 kg 3×11-13
4a. Reisikoukistus istuen 3×8-12
4b. Voimapyörä 2×15

65 minuuttia.

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.