Torstai 24.3.2011

EDT-ohjelma käyntiin

Nyt kun kroppaa on lepuutettu muutama päivä, on aika aloittaa rintaan ja käsiin painottuva EDT-ohjelma. Jalkoja priorisoitiin todella voimakkaasti viimeiset pari kuukautta, ja nyt puolestaan priorisointi siirretään yläkropan puolelle. Yläkropan nivelet ja jänteet ovat sopivan ehjässä ja kivuttomassa kunnossa jalkaohjelman jäljiltä, ja toisaalta varsinkin polvet pääsevät tämän uuden ohjelman aikana paljon vähemmällä jalkaspesialisaatiokauteen verrattuna.
Uuden ohjelman treenikierto näyttää alustavasti tältä:

Periaatteessa siis kierto menee viikossa läpi, mutta en taaskaan sido treenejä viikonpäiviin, vaan lisään tarpeellisiin väleihin kropan palautumisen mukaan lepopäiviä. Tänään oli toinen noista kahdesta EDT-treenistä, ja kerrankin olin riittävän fiksu aloittaakseni EDT:n melko maltillisesti:

Rinta / kädet B

1a. Kapea penkki 120 kg 10×4-6
1b. Taljahauis 32.5 kg 10×5-6
2a. Vipuvarsivinopenkki 90 kg 10×5-8
2b. Hammer kp rinta tuettuna 14 kg 10×6-8
3. Yhden käden taljahauis 10 kg 14×6-10
4a. Taljarannekääntö seisten 3×12-25
4b. Köysipunnerrus niskan takaa 3×12-16

58 minuuttia.

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.