Maanantai 16.5.2011

Salin lattiataso tutuksi

Vaikka nykyinen ohjelma onkin rinta/käsispesialisaatio ja muiden lihasryhmien treenimäärät ovat pikemminkin ylläpitotasolla, ovat jalkatreenit siltikin (luonnollisesti) ylivoimaisesti rankimmat treenit viikon aikana. Kaikkein pahin on tietysti etureisitreeni, eli olotila menee varsin huonoksi ja treenin loppupuoliskolla joutuu keräilemään itseään sarjojen välillä lattialta. Tänäänkin 21 sarjaan etureisiä meni alle tunti (57 minuuttia), mutta pohkeet ja vatsan sain tehtyä loppuun vasta 85 minuutin kohdalla, koska etureisien jälkeen oli “luova” tauko salin lattialla. Vedänkin tuossa heti etureisien jälkeen aminopalkkarin (Amino Rush) naamaan, koska se imeytyy käytännössä saman tien ilman olon pahentamista. Varsinainen palkkari sitten vasta treenin jälkeen, kun vatsa ei enää heitä volttia.

Testasin tänään askelkyykkyä käsipainojen sijaan normitangolla, ja etureisien kannalta aivan paras tapa oli pitää tanko rinnan päällä kuten etukyykyssä. Rasitus siirtyy allekirjoittaneella selvästi taka-akselille ja pois etureisiltä, kun tangon laittaa niskaan.

Etureidet

1a. Heilurihack 85-95 kg 5×8-10
1b. Jalkaprässi 355-380 kg 5×12-15
1c. Reisiojennus 5×10-15
2a. Vaakahack 180 kg 3×12-15
2b. Askelkyykky tangolla 20 kg 3×10 (per jalka)
4a. Pohkeet istuen 90 kg x 13
4b. Pohkeet seisten 140 kg x 18RP    -–>    BW x 40
5. Jalannostot maaten 3×8-12

85 minuuttia.

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.