Lauantai 28.4.2012

Etujalkaruntua

Seitsemäs päivä treeniä putkeen, ja yhteensä 11. treeni viikon sisään. Kalorit on kuitenkin nyt käännetty plussalle, ja ensi viikolla tulee väkisinkin muutama päivä taukoa treeneistä joten pökköä pesään vain!

Treenin alkuun omaa suosikkiani etureisille, eli etu- ja takakyykkyä supereina lyhyitä räjähtäviä sarjoja. Kun pyrin tekemään jokaisen noston maksiminopeudella etureisiä koko ajan jännittäen, varsinkin tuo takakyykkyosuus menee todella hyvin perille etujalkoihin.

Jalkaprässissä kokeilin strip settiä, eli 500 kilosta 25 kilon pudotuksin 300 kiloon saakka, mutta tuolla tavalla tulee aina vain pari toistoa kerrallaan ja pakarat ottavat enemmän duunia kuin etureidet. Perinteiset pudotussarjat toimivat ainakin allekirjoittaneella paremmin etureisille.
Vipuvarsireisiojennuksessa tein toistot vuorotahtiin etureidet koko ajan jännityksessä. Tuolla tavalla liikkeen pääpointiksi tulee TUT eli Time Under Tension, mistä johtuen en laskenut toistoja vaan pyrin saamaan sarjan jatkumaan ajallisesti mahdollisimman kauan. Ja loppuun sitten vielä kunnon killeri kehonpainolla. Mainio treeni vaikka kroppa tuntuukin vähän väsyneeltä.

Etureidet

1a. Etukyykky 110-120 kg 5×5
1b. Kyykky 110-120 kg 5×5
2. Jalkaprässi 300-500 kg x 1 strip set, 1 suora sarja, 1 tuplapudotussarja
3a. Vaakahack 150-170 kg 3×10-12
3b. Reisiojennus 3×8-12
4a. Vipuvarsireisiojennus vuorotahtiin 3 sarjaa
4b. Askelkyykky kp 14 kg 3×10 per jalka
5. Tätä kehonpainolla 1 rundi

81 minuuttia.

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.