Lauantai 20.10.2012

PM-kisoissa kunto kohdallaan, mutta sijoitus huonoin mahdollinen

PM-kisoissa kondis oli parempi kuin kertaakaan tänä syksynä, mutta sijoitus ei olisi huonompi voinut olla eli jäin neljän ukon sarjassa neljänneksi.
Lähdin lavalle backstagelta todella hyvällä fiiliksellä kisaamaan, koska kunto oli tosiaan paras tähän mennessä tänä syksynä. Valehtelematta siis yllätyin hieman, kun palkintojenjaossa sain käteen jumbosijan neljän kisaajan joukossa. Mietin aika kuumeisesti kisan jälkeen mitä olin mokannut, kun jäin viimeiseksi, mutta todennäköisesti muut ukot olivat yksinkertaisesti vieläkin paremmassa kunnossa.

Kisa käytiin todella nopealla tahdilla läpi. Päätuomarin mielestä en ollut vertailuissa samassa linjassa muiden kisaajien kanssa ja korjasinkin heti kehotuksesta paikkaa, mutta en ilmeisesti tarpeeksi, koska päätuomari huomautti asiasta parikin kertaa. Tämä saattoi maksaa pisteitä, harmillinen juttu. Lisäksi öljyä olisi näköjään voinut olla vähemmän kun muihin kisaajiin vertaa. Mutta kokonaisuudessaan olin näillä dieettiviikoilla aika tyytyväinen PM-kisan kuntooni, ja tässä kisassa se kunto ei siis vain riittänyt neljättä eli jumbosijaa parempaan lopputulokseen.

Sijoitusmielessä PM-kisa meni siis aika penkin alle, mutta varsin hyvällä fiiliksellä tässä yritetään seuraavan 5 viikon aikana karsia virheet pois ja hioa huippukunto MM-kisoihin.

Ja lopuksi vielä ISOT ONNITTELUT Hanna Saariolle PM-overallvoitosta Body Fitnessissä; täysin ansaittu voitto ja aivan mahtava saavutus!

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.