Tiistai 30.10.2012

Kelkka- ja köysitreeniä, pakarajumppaa ja Puddingia

Tänään aikataulut menivät niin päin, että kävin tekemässä sykkeennostotreenin ensin ja salitreenin vasta illalla. Sykkeennostona Paragonilla kelkan vetoa valjailla ja battling ropesia vajaa puoli tuntia, minkä jälkeen vielä 6 rundia pohkeita vuorotellen battling ropesin kanssa.

Illalla myöhään sitten Meijerille. Triplasarjarundeina rintaa lyhyillä sarjoilla, selkää pidemmillä pumppisarjoilla, ja kaikenlaista pakarajumppaa. Olen noita pakarahapotuksia tehnyt yläkroppatreenien päälle jo jonkin aikaa tällä dieetillä, mutta en ole niitä erikseen mihinkään merkinnyt. Nyt siis teen ne yläkroppatreenien lomassa.

Rinta / selkä

1a. Penkki kp vuorotellen 50 kg 4×4-6
1b. Köysipullover taljassa 4×15-20
1c. Jalanheilautus sivuttain seisten 4×12-15
2a. Flyes kp 22-24 kg 4×6-8
2b. Vuorotahtisoutu vetokumeilla ylhäältä 4×20-25
2c. Perseviparit taljassa 4×12-15
3a. Smith-vinopenkki 100 kg 4×6-8
3b. Inverted row 4×15
3c. Sivupotkut seisten 4×10-12
4a. Lattiapunnerrus kuoletuksin 103 kg 4×6-8
4b. Vuorotahtisoutu vetokumeilla 4×20-25
4c. Lantionnostot niska penkillä 4×15-20

52 minuuttia.

Kun ruokavaliossa ei näin kisadieetin loppusuoralla enää oikein muilla makroravinteilla kuin proteiinilla juhlita, on FASTin uudesta Puddingista tullut allekirjoittaneen jokaista treeniä edeltävä ateria (BCAA-tabujen kanssa). Väsäilin itse asiassa jo viime syksynä kisadieetillä omatekoista protskuvanukasta Prode90-maitoproteiinista, gelatiinijauhosta ja rasvattomasta maitojuomasta, mutta lopputulos ei ollut koostumukseltaan, maultaan tai ravintoarvoiltaan läheskään tämän Puddingin luokkaa. Lisäksi valmistusprosessi on Puddingissa huomattavasti yksinkertaisempi ja helpompi kuin tuossa kotikutoisessa vispilällä vatkatussa versiossa

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.