Lauantai 23.3.2013

Pitkä päivä

Heräilin aamulla neljältä ja ensimmäinen treen oli soutuintervalli Sörkässä about klo 05. Tein teho-osuudet aina tasaminuutein: alkuun 20-sekuntisia, sitten 15-sekuntisia, ja loppuun vielä 10s pyrähdyksiä.

Muutamaa tuntia myöhemmin oli deltsitreenin vuoro, ja vaikka eilisestä sumomavettelusta ärtynyt olkapää tuntui jopa vetreytyneen aamun soutuintervallin myötä, otin varmuuden vuoksi alkuun koneilla taka- ja sivudeltsit ja sitten vasta moninivelliikkeet. Hyvä treeni, kuten yleensäkin kun deltsejä pääsee pumppailemaan.

Olkapäät

1a. TECA-takaolkapääkone 50 kg 3×6-8
1b. TECA-sivuolkapääkone 60 kg 3×6-8
2. Yhden käden pystysoutu kp 26 kg 4×8-10
3. Yhden käden vipuvarsipystypunnerrus 50-55 kg 4×8-10
4a. Takaolkapääveto köydellä 3×10-12
4b. Chopper-veto taljassa 3×10-12

35 minuuttia.

Suoraan salilta sitten steissille ja junalla kohti Lahtea, missä oli klo 14 liiton vuosikokous. Kokouksessa vierähti useampi tunti, ja illalla kun pääsin takaisin kämpille joskus klo 20 maissa oli pääkoppa jo kohtalaisen jäässä. Pitkä päivä, mutta kaikki aktiviteetti oli lajiin liittyvää, ja sitä kautta automaattisesti mielekästä.

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.