Tiistai 26.3.2013

Polvivaivaisen etureisitreenit, osa 49

Vastuskumien testailu eri liikkeissä jatkuu. Olen toki jalkaprässissä jo useampi vuosi sitten silloin tällöin käyttänyt minikumeja, mutta nyt viritin oikein kunnon vastukset prässiin käyttämällä sekä noita isompia harmaita kumeja että monster minejä kaksinkerroin. Vastuksen kasvu alhaalta loppuojennukseen olikin aika mehevää luokkaa, ja sain tosissani puskea etureisillä että sain edes tiukkoja kutosia vaikka limppuja ei ollut kuin 230 kilon verran. Toinen mainio löytö oli pystyhack reverse bandeilla, sillä en normaalisti edes pysty tekemään kyseistä liikettä koska se käy liian pahasti polviin. Reverse bandeilla liikkeessä ei ole mitään ongelmaa, vaikka yläasennossa painoa oli kelkan lisäksi ekoissa sarjoissa 100 kg.

Etureidet A

1a. Reisikoukistuspumppia 6×8-10
1b. Jalkaprässi vastuskumeilla 230 kg 6×6
2. Reverse band pystyhack 80-100 kg 4×6-8

30 minuuttia.

Iltapäivän treenissä tein yhden liikelöydön lisää, tai pikemminkin keksin aivan loistavan virityksen taljassa tehtävään vyökyykkyyn. Alkaakin olla takataskussa jo aika kiitettävä arsenaali erilaisia polviystävällisiä ja tehokkaita etureisiliikkeitä.

Etureidet B

1. Vyökyykky taljassa 5×10-15
2. Reisiojennus 5×10-15
3a. Askelkyykky vuorotahtiin 60 kg 3×10-15 per jalka
3b. Kyykky 60 kg 3×12-20

35 minuuttia.

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.