Keskiviikko 27.3.2013

Old school -suosikkitreeniä

Pääsinpä tänään vetämään pitkästä aikaa yhden suosikkitreeneistäni, eli rinta ja selkä supersarjoina wanhaan kunnon old school -tyyliin. Tässä vaiheessa dieettiä alkaa loukkaantumisriskin minimointi olla sen verran tärkeää, että otin ensimmäisen liikeparin melko voimakkaalla tuntumalla, ja täten myös tavallista pienemmillä romuilla (vaikka sarjat olivatkin lyhyitä). Sitten toisessa liikeparissa kun paikat olivat jo hyvin lämmenneet ja etukäteisväsytetyt, uskalsin tehdä normaalimmalla tekniikalla 6-8 toiston settejä.

Rinta / selkä

1a. Leuat V-kahvalla 20 kg 4×4-6
1b. Vinopenkki kp 44-48 kg 4×4-6
2a. Smith-penkki 110-120 kg 4×6-8
2b. Ylätalja myötäotteella 100 kg 4×6-8
3a. Vipuvarsivinopenkki 70-100 kg 4×8-10
3b. T-kulmasoutu 60-70 kg 4×8-10

35 minuuttia.

Illalla oli vuorossa kovatehoinen pyöräintervalli. Tuota oli hauska lähteä tekemään eilisen tuplaetureisitreenaamisen jälkeen, mutta osasyynä pyöräintervallille heti etureisipäivän jälkeen olikin nimenomaan jalkojen verenkierron voimakas vilkastuttaminen ja sitä kautta pahimpien lihaskipujen vetreytys.

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.