Keskiviikko 24.4.2013

Pari lepopäivää + joukkueenjohtajan (eli huoltajan) pesti

Tiistaina kävin tekemässä mäkijuoksuvetoja, mutta muilta osin sekä tiistai että keskiviikko olivat lepopäiviä. Tässä on vielä reilun viikon verran näännytystä jäljellä ennen Sandefjordin kisaa, ja lepo tulikin tässä vaiheessa selvästi kropalle tarpeeseen.

Kävipä myös niin, että vaikka allekirjoittaneelle ei EM-kisapaikkaa tullut, sain liitolta pestin lähteä delegaatiksi/joukkueenjohtajaksi (eli käytännössä huoltajaksi ) Moldovaan miesten EM-kilpailuihin. Viime vuonnahan miesten EM-joukkueen huoltajan rooli tuli Santa Susannassa tutuksi, mutta tällä kertaa joutuu värienlaiton lisäksi toimimaan Suomen joukkueen delegaattina parissa virallisemmassa osuudessa.

Tietyssä mielessähän tilanne on hieman ironinen, mutta kisapaikat jaettiin Kultsalla eikä meikäläisen suoritus sellaiseen riittänyt, joten se asia on omalta osaltani käsitelty ja kuopattu.

Joukkueenjohtajan/delegaatin/huoltajan pesti EM-kisoissa on minulle kunnia-asia ja lähdenkin jeesaamaan Tuukkaa ja Tumea parhaani mukaan. Toki siinä sivussa saan varmasti kisareissusta melkoisen motivaatioboostin omiin treeneihini tulevia vuosia varten.

Mutta tässä on tosiaan vielä omaa kärvistelyä Sandefjordin kisaan reilu 10 päivää jäljellä, minkä jälkeen sitä vasta hommiin joutuukin kun EM-kisoihin lähdetään.

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.