Perjantai 26.4.2013

Nuutunutta etujalkatreeniä

Tänään oli varmaan tämän dieetin voimattomin ja ponnettomin olo, kun lähdin tekemään päivän ensimmäistä etureisitreeniä. Jätinkin volyymin molemmissa treeneissä suosiolla tavallista pienemmäksi.

Etureidet A

1a. Reisikoukistus istuen 4×10-12
1b. Reverse band squat 200-210 kg 4×4-5
2. Vyökyykky smithissä 60 kg 4×6-8

27 minuuttia.

Kun tekee kahta lyhyttä treeniä päivässä, ensimmäisen treenin jälkeen olo usein jopa virkistyy ja niin kävi tälläkin kertaa. Toisessa treenissä olo oli jo huomattavasti vähemmän nuutunut, mutta eipä tarvinnut toisaalta enää puskeakaan lyhyitä sarjoja vaan lähinnä puristella etureisillä mahdollisimman tuntumavoittoisesti.

Etureidet B

1a. Reisiojennus 4×8-12
1b. Jalkaprässi vastuskumeilla 150-200 kg 4×8-12
2. Yhden jalan vaakahack 3×10-12

29 minuuttia.

Näillä näkymin tänään oli viimeinen tuplasalitreenipäivä tällä kisadieetillä; viimeinen viikko tehdään vain yhtä salia päivässä ja tyhjennyksen aikana lisäksi intervallia tai aerobista. Tuplasalitreenien pariin palataan sitten Sandefjordin kisan jälkeen, kun kaloreita ryhdytään hiljalleen nostelemaan.

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.