Lauantai 24.8.2013

Volyymit kaakkoon

No niin, nyt päästiin ensimmäistä kertaa nykyohjelmassa treenijakson suurimpaan kuormitusvaiheeseen, eli neloskiertoon. Tässä kierrossa sarjamäärät nostetaan korkeimmalle tasolleen, ja viikon lopulla rasituksen pitäisi olla kumuloitunut jo hieman liian kovaksi palautumikapasiteettiin nähden.

Meijerin uudistuksen myötä tuonne vanhan respan kohdalle oli saatu myös ylimääräinen punnerruspenkki. Tuo oli tässä treenissä aika kätevä juttu, koska leuanvetotanko on tuossa muutaman askeleen päässä, ja treenin ensimmäinen puolisko sisälsi siis 10 vuorosarjaa kapeaa penkkiä ja leukoja.

Yläkroppa A4

1a. Kapea penkki 110 kg 10×4
1b. Leuat V-kahvalla 5 kg 10×4
2. Yhden käden pystysoutu 34 kg 10×4
3. Yhden käden scott-hauis 12 kg 6×7-9

48 minuuttia.

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.