Lauantai 21.9.2013

Stavanger Open 2013

Perjantaina tosiaan lähdettiin Maton kanssa kohti Norjaa ja Stavanger Openia, vaikkakin SASin lento Osloon peruutettiin saman tien. Lopulta kuitenkin ehdittiin suoraan lentokentältä vielä punnitukseen, melko myöhään illalla.

Itse kisa oli lauantaina, alkukilpailut aamulla ja finaalit illalla. Kisatapahtuma oli tasokas ja hyvin järjestetty (poislukien aikataulujen venyminen, mitä tapahtuu ulkomailla käytännössä aina). Kisapaikkana toimi upouusi Stavangerin konserttitalo.

Maton sarjassa CBB -180 cm oli reilu 10 kilpailijaa, ja taso oli varsinkin kärjen osalta kova. Maton kondis oli kuitenkin kohdallaan ja ensimmäisen vertailun kautta finaalipaikka oli varma.

Finaaleihin Maton kondis saatiin vielä vähän kuivemmaksi, mutta myös muut finalistit olivat parantaneet. Lopputuloksena oli viides sija, joka oli mielestäni yhden pykälän liian heikko, oikea sijoitus olisi IMO ollut neljäs. Joka tapauksessa hyvä, kovatasoinen kisa.

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.