Sunnuntai 22.9.2013

Eristävä pumppitreeni Stavangerissa

Paluulento Stavangerista lähti vasta seiskan jälkeen illalla, joten käytiin Maton kanssa käytiin vetämässä treenit paikallisella MMA Centerillä. Koska tuolta paikallissalilta ei löytynyt meikäläisen Prowler-korvikevetoon tarvittavia välineitä, tein suosiolla ihan vain ylimääräisen käsideltsipumppailun, pelkästään eristävillä liikkeillä. Käytännössä siis täysin poikkeuksellinen treeni nykyohjelman peruspuurtamiseen verrattuna.

Kisapäivän huoltohommissa oli mennyt aamusta iltaan melko vähillä eväillä, univelkaa oli reissun aikana kertynyt varmasti yli 10 tuntia, eikä olo ollut siis kovinkaan vahva tai freesi. Yllätyinkin melkoisesti, kun sain käsiin ja sivudeltseihin varsin hyvän pumpin aikaan.

Kädet / olkapäät

1. Scott-hauiskone 6 sarjaa
2. Taljapunnerrus pään yli istuen 6 sarjaa
3. Yhden käden taljahauis 4 sarjaa
4. Yhden käden reverse pushdown 4 sarjaa
5a. Takaolkapääkone 4 sarjaa
5b. Sivuolkapääkone 4 sarjaa

45 minuuttia.

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.