Lauantai 19.10.2013

2013 PM-kisat Tallinnassa

Viikonloppu meni Tallinnassa PM-kisoissa Suomen joukkueenjohtajana. Tämän kunniatehtävän etuihin kuului mm. “hyvin istuva” puku päällä keikarointi , mutta pääasiassa siis reissu meni huoltohommissa.

Koska Maton kunto oli erittäin onnistunut Stavangerin iltakisassa, käytettiin PM-kisaan samoja viimeistelyjä. Tallinnassa Maton kunto meni kuitenkin nesteiseksi iltaa kohden, eikä moisella kondiksella voitu kovin korkeaa sijoitusta tavoitella.

Samat viimeistelyt tuottivat nyt siis täysin erilaisen lopputuloksen, ja syynä tähän ei voi oikein olla mikään muu kuin se, että Stavangerissa oli finaalin lisäksi aamukisa (jonka yhteydessä siis pumppailut ja lavalla sitten paljon poseerausta), kun taas Tallinnassa Maton sarjassa oli vain suoraan iltakilpailu ja finaali. Jälkikäteen onkin ollut hyvä viisastella, että olisi varmaan pitänyt Tallinnassa simuloida aamukilpailu (pumppi päälle ja 20 min jatkuvaa poseerausta) pelkän hotellilla makoilun sijaan. Tuolloin olosuhteet ja viimeistelyt olisivat olleet käytännössä samanlaiset kuin Stavangerissa. Oli miten oli, joskus menee kisahommissa myös pieleen, ja näistä takaiskuista on vain opittava.

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.