Perjantai 14.11.2014

Offipossuna on liian hauskaa treenata

Hiljalleen tässä on alkanut tottua siihen, että ei ole koskaan nälkä ja treeneissäkin tulee kova pumppi joka kerta. Offipossuna onkin aivan liian hauskaa treenata, koska kun tähän tottuu, ei ajatus kropan nälkiinnyttämisestä ja metabolis-hormonaalisen koneiston näännyttämisestä kisadieetillä ole ihan ensimmäisenä mielessä. Kyllähän sitäkin härdelliä on pakko lähteä jossain vaiheessa vielä kokeilemaan, mutta nyt on yksinkertaisesti liian siistiä vain treenata ja olla lihava & leppoisa.

Rinta A

1. HS vipuvarsivinopenkki 102.5 kg 2x Muscle round
2. Vinopenkki (alhaalta ja ylhäältä vajaa) 105 kg 4×6
3. Penkki kp 42 kg 3×5-6
4. Ristikkäistalja 3×6-8
+ Kapea penkki smithissä 90-110 kg 3×5-6
+ Vipunostot sivulle kp 10 kg 3×6-8

54 minuuttia.

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.