Lauantai 15.11.2014

Volyymia melko lyhyillä sarjoilla takajaloille

Aika perustyylillä takajalkoja, eli vakiopainolla monta vakiopituista sarjaa per liike. Mavessa tosin pyramidinousu yhteen sopivan tiukkaan kutoseen. Jopa 10 takareisisarjan jälkeen tehtynä normimavessa joutuu sen verran varomaan polvea, että alaselän toinen puoli ilmeisesti kompensoi ja kipeytyy jälkikäteen aika pahasti. Siirränkin maven seuraavalla kerralla viimeiseksi takareisiliikkeeksi, ja jos sekään ei auta, pitää vain tehdä vedot suorin jaloin. Hyvä treeni joka tapauksessa.

Takareidet A

1. Yhden jalan takareidet pallolla 4×7-8
2. Razor curl 6×8
3. Maastaveto 170-210 kg 3×6
4a. Vipuvarsireisikoukistus istuen 50 kg 4×8
4b. Reidenloitonnus 40 kg 4×20
+ BFR-reisiojennus 4 sarjaa
+ Vatsaa/alaselkää 3 supersarjaa

73 minuuttia.

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.