Perjantai 28.11.2014

Aivan loistava selkätreeni

Olipahan taas mahtava selkätreeni. Nämä vapaamuotoiset selkäsessiot ovat senkin takia aika mielekkäitä, että kaikki menee loistavasti perille (selkä ottaa treeniä helposti vastaan), eikä mitään paikkaa tarvitse varoa järjettömän paljon (toisin kuin esim. olkapäitä rintatreenissä tai polvia jalkatreenissä). Ei siis tarvitse miettiä liikoja ja varoa koko ajan tekemästä jotain virheliikkeitä, vaan voi huoletta tempoa menemään, ja pumppi on mieletön.

Keskiselälle löytyi entistäkin parempia liikevariaatioita, kuten tuo maaten tehtävä alatrapsisoutu leveällä lapiokahvalla (aiemmin olen tehnyt kapeammalla otteella). Myös alatalja etukenossa kulmatankokahvalla osui aivan loistavasti keskiselkään.

Hammerin Low row -koneessa tuli todistettua se, että mikä tahansa riuhtominen yksi käsi kerrallaan tehtynä menee meikäläisellä latseille. Tuo kone on nimittäin lähes puhdas yläepäkäskohautus pienellä hauisjelpillä, jos sen tekee kahdella kädellä. Yhdellä kädellä kiskottuna meni kuitenkin aivan heittämällä latseille.

Selkä B

1a. Alatrapsisoutu maaten lapiokahvalla 3×8-12
1b. Tuettu T-kulmasoutu (kapea ote) 40-60 kg 3×8
2. HS Low row 1 kädellä 60-75 kg 4×9-10 +tuplapudotus
3. Alataljasoutu etukenossa kulmatankokahvalla 70 kg 3×8-10 +tuplapudotus
4a. HS kulmasoutu 70-80 kg 3×8-10 +pudotus
4b. Taljasoutu ylhäältä lattialla istuen 3×10-12
5a. Ylätalja niskan taakse 60 kg 3×6-10
5b. Ylätalja leveällä otteella 60 kg 3×4-6

6a. Taljahauis myötäotteella 3×12-15
6b. Taljahauis 3×6-8 +pudotukset
7. Sisäforkut taljassa penkillä 2×12-15
8. TECA-takaolkapääkone 30-40 kg 3×6-10 +tuplapudotus

65 minuuttia.

Otin melkein jokaisessa liikkeessä myös mekaanisen pudotuksen aina sarjan päätteeksi, ja turvotus selässä oli vähintäänkin kiitettävää luokkaa.

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.