Keskiviikko 21.1.2015

North Tampan Powerhouse Gym

Yhden treenin pääsi tekemään myös Tampan vanhemmalla Powerhouse Gymillä. Kun kävelin sisään, Layne Norton veti kauhealla psyykkauksella kovan setin maastavetoa, ja heti sen jäkeen marssi suurin piirtein nostovyö päällä ovesta ulos.

Sali itsessään on todella erilainen kuin Downtownin Powerhouse. Todellinen old school -gymi, joka on survottu täyteen erimerkkisiä laitteita eri vuosikymmeniltä. Joukkoon mahtuu mm. 30-40 vuotta vanhoja Nautilus-yhdistelmäkoneita, sekä itsehitsattuja ikivanhoja pakkakoneita. Ehkä mielenkiintoisimpia olivat Strive-merkkiset laitteet, joissa vastuskäyrää pystyy säätämään. Esimerkiksi tuossa vipuvarsipunnerruksessa voi ylikuormittaa rinnaltalähdön, loppuojennuksen tai punnerruksen keskivaiheen. Lisäksi voi toki säätää näiden yhdistelmiä.

Rinta / olkapäät / ojentaja

1. Strive vipuvarsivinopenkki 163.6 kg 2×6
2. Konepenkki 2×10-12
3. Strive sivuolkapääkone 2×8
4. Nautilus olkapääkone (vipunostot + pystypunnerrus) 1×10+10
5. Strive ojentajakone 2×8-10
6. Kapea konepenkki 2×10-12

50 minuuttia.

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.