Perjantai 23.1.2015

Tampan vika treeni resortin salilla

Aikataulusyistä kävin vetämässä viimeisen Tampan treenin tässä golf/tennisresortin kuntosalilla. Ihan hyvän deload-treenin tuolla sai aikaan, vaikkakin treenin jälkeen ilmeni että viereisessä rakennuksessa on joku erikseen avattava vähän parempikin sali (“For Pro Athletes Only”). Päästivät sisään sen kummempia kyselemättä, ja olihan siellä hieman paremmin vapaita painoja, muutama Hammerin kone ja aika paljon funktionaaliseen treeniin sopivaa välineistöä. Mutta Tampan Powerhouse Gymeihin verrattuna aikamoinen pikkukoppi, joten eipä paljoa ollut menettänyt vaikka tuon “pro”-salin bongasikin vasta vikana päivänä.

Selkä / takaolkapäät / hauis

1. Cybex soutukone 104.5-131.8 kg 3×6-8
2. Leuat myötäotteella 2×8
3. Vipunostot taakse istuen 13.6 kg 2×8
4. Takaolkapääveto köydellä 2×10
5. Cybex hauiskone 3×6-8
6. Yhden käden taljahauis 1×8
7. Yhden käden sisäforkut taljassa 2×15-25

42 minuuttia.

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen

You must be logged in to post a comment.