Lepoviikko 2

Tämä toka lepoviikko oli jo ihan täysi kalenteriviikko kuntosaliharjoittelusta kieltäytymistä. Pari kiloa on paino pudonnut, mikä todennäköisesti johtuu lihaspaineiden katoamisesta. Ihan mukavasti tämä toinenkin viikko oikeastaan sujui, sillä kroppa palautuu edelleen volyymiohjelman ylirasituksesta. Vasta nyt alkaa detraining-osuus kun kroppa hiljalleen “unohtaa” miltä tuntuu treenata säännöllisesti. Liikkuvuuden ja yleisen toiminnallisuuden pyrin kuitenki pitämään edes jollain perustasolla, minkä takia käynkin salilla 2x viikossa tekemässä lihashuoltoa ja kevyitä liikkuvuusharjoitteita.

Menneellä viikolla on taas puskettu nettiin kaikenlaista matskua. Pohkeiden treenaamisesta kirjoitin omasta mielestäni ihan pätevän artikkelin:

Osuin myös Wileniuksen viimeisimpään videologiin featuroimaan ennen treenitaukoa kuvatussa saliosuudessa:

ÖLOGissa käyn läpi tuota juuri päättynyttä volyymiohjelmaa, ja vähän myös tätä pitkää treenitaukoa:

20 vuotta pään seinään hakkaamista -sarjan tokassa osassa pohdin aloittelijoiden älyvapaita treenejä:

Ilmianna asiaton kirjoitus

Kommentointi on suljettu