Tiistai 3.10.2017

utti_03102017a

6 viikon treenitauko päättyi, ja nyt pääsee taas räpeltämään painojen kanssa. Koska ruho on totaalisesti unohtanut miltä tuntuu treenata, aloitan melko rauhallisesti yleisellä työkapasiteetin ja varsinkin keskivartalon kehittämisellä. Nostan sitten tehoa, volyymia ja treenikertojenkin määrää viikkojen edetessä.

Tähän alkuun oli General Physical Preparedness -tyyppinen koko kropan kevyt treeni, eli kelkan liikuttelua liikepareina leukojen ja käsipainopunnerrusten kanssa. Näin tuli hyvin käytyä läpi koko kroppa melko funktionaalisesti, ja rapakuntoinen pumppu joutui jopa aika koville. Keskivartalon vahvistaminen on erityisen tärkeää nyt ensimmäisinä viikkoina tauon jälkeen, jotta siitä ei synny heikkoa lenkkiä kun voimatasot tulevat nopeasti lihasmuistin avulla takaisin.

Yllättävän “normaalilta” tuntui kaikkien liikkeiden tekeminen. Odotin etukäteen ihan holtitonta käsipainojen heilumista ja kontrollin puutetta, mutta mitään sellaista ei ollut. Toki voimatasot ovat pudonneet reippaasti tauon aikana, mutta esim. koordinaation kanssa ei ollut mitään ongelmia.

utti_03102017b

Koko kroppa A (kevyesti)

1a. Kelkan työntö 60 kg x 4 rundia
1b. Leuat paralleliotteella 4×6

2a. Kelkan veto 60-75 kg x 4 rundia
2b. Vinopenkki kp vuorotellen 25 kg 4×8

3a. T-stab kierto kp 2.5 kg 2×8
3b. Selänojennus penkissä 2×12

39 minuuttia.

Ja pitihän tästä ensimmäisestä jumpasta pitkän tauon jälkeen tehdä myös ÖLOGi:

Ilmianna asiaton kirjoitus

Kommentointi on suljettu