Maanantai 9.10.2017

Nyt oli vuorossa ensimmäinen jotakuinkin täysitehoinen treeni, kun edellinen viikko oli vielä kevyttä starttia 6 viikon tauon jälkeen. Käytännössä lisäsin siis jonkin verran painoa liikkeisiin, ja tein enemmän sarjoja. Ja leuanvedon vaihdoin ylätaljaan lattialla, koska suoraan leuanvetoihin hyppääminen treenitauon jälkeen tuntui vähän ärsyttävän hauiksen jännettä. Tuossa lattiaylätaljassa liike on väkisinkin aika kontrolloitu, ja painon voi säätää juuri sopivaksi.

Koko kroppa A

1a. Kelkan työntö 75 kg x 5 rundia
1b. Ylätalja lattialla 71 kg 5×6

2a. Kelkan veto 80-90 kg x 5 rundia
2b. Vinopenkki kp vuorotellen 30 kg 5×8

3a. T-stab kierto kp 2.5 kg 3×6
3b. Selänojennus penkissä 3×15

47 minuuttia.

Viikonloppuna tuli pyörähdettyä Lahdessa:

Ilmianna asiaton kirjoitus

Kommentointi on suljettu