Torstai 8.2.2018

A post shared by Utti Hietala (@uttihietala) on

Kevennys loppui, joten nyt pääsee tekemään myös näitä lyhyempien sarjojen B-treenejä. Meikäläisen on näillä kilometreillä jo aika hankalaa tehdä raskaita sarjoja esim. vapaissa kyykyissä, joten haen tiukemmat lyhyehköt sarjat sellaisissa koneliikkeissä, jotka eivät aiheuta järisyttäviä nivelkipuja tms. Etureisille esim. tuo Hammerin vipuvarsiprässi onnistuu aika hyvin jopa 8 toiston sarjoina.

Vapaita kyykkyjä pystyn edelleen varovaisesti tekemään, kun alla on esim. pari turvallisempaa liikettä ja sitä kautta hyvä etukäteisväsytys. Etukyykyssä tuo käsien suorana pitäminen on kikka, jolla tekniikka ja painot pysyy väkisinkin kurissa (tai tanko putoaa olkapäiltä).

A post shared by Utti Hietala (@uttihietala) on

Etukyykyn jälkeen otin vielä kyykkyä käsipainoilla. Tämä menee meikäläisellä aika tasaisesti etureisille ja taka-akselille, koska liike on melko lähellä maastavetoa. Kässärikyykky ei kuitenkaan satu pahemmin polviin tai alaselkään, joten liikettä tulee käytettyä aika usein vapaana kyykkyvariaationa.

A post shared by Utti Hietala (@uttihietala) on

Jalat B

1. Takareidet roikkuen (TRX) 3×8
2. Vipuvarsiprässi 1 jalalla 70-120 kg 3×8
3. Etukyykky (kädet suorana) 80-120 kg 3×8
4. Kyykky kp 45-60 kg 3×8
5. Reverse hyper koukistuksella 30-55 kg 3×8

72 minuuttia.

Ilmianna asiaton kirjoitus

Kommentointi on suljettu