Lauantai 10.3.2018

utti_10032018a

Ja sitten olisi kevennyksen paikka. Jumitilojen esiintymistiheys alkoi olla jo kymmenisen päivää sitten merkillepantavaa, mikä yleensä edeltää allekirjoittaneella hermostollisen rasituksen oireita. Nyt sitten on alkanut yöunetkin lähteä, mikä viimeistään kielii meikäläisellä hermostollisesta ylirasituksesta. Deloadia siis kehiin, ja tällä kertaa se tapahtuu kevyillä pumppijumpilla + lisäämällä ylimääräisiä lepopäiviä kiertoon. Tänään esim. yläkropan työntäville yksi koneliike per lihasryhmä, yksi Muscle Roundi per liike. Vastapumppivenytys kohdelihakselle aina rundin päälle. Hermoston rasitus on tällä tyylillä melko pientä, mutta lihaksiin saa mukavan pumpin ja lisääntyneen verenkierron tuomat palautumishyödyt.

utti_10032018b

Työntävät C (deload)

1. Panatta vipuvarsirintapunnerrus 110 kg 1x Muscle Round
2. TECA-sivuolkapääkone 40 kg 1x Muscle Round
3. Ojentajat pulloverkoneessa 50 kg 1x Muscle Round
4. Polvennostot roikkuen 1x Muscle Round

22 minuuttia.

ÖLOGissa keikka Powerfitille:

Ilmianna asiaton kirjoitus

Kommentointi on suljettu